Meille töihin?

Etsimme jatkuvasti kokeneita asiantuntijoita erilaisiin asiakasprojekteihin.

Etsimme

Etsimme jatkuvasti kokeneita ammattilaisia (esim. arkkitehtejä, kehittäjiä, testaajia) vaativiin asiakasprojekteihin. Tyypillisellä vilmealaisella on syvä Java-tausta, jonka päälle rakentuu monipuolista muuta osaamista ja näkemystä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö myös muunlaiselle osaamiselle olisi tarvetta, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan yhdessä mitä sinulle voisi löytyä. Vahvan teknologia-osaamisen lisäksi arvostamme rentoa asennetta, avoimuutta ja huumorintajua.

Tarjoamme

Tarjoamme reilun tuntihintaan perustuvan palkan lisäksi joustavat työajat, voit päättää itse omista työajoistasi asiakkaan hyväksymissä rajoissa. Voit unohtaa turhan byrokratian ja kuluttavan urapelin, meillä voit keskittyä juuri siihen olennaiseen, eli varsinaiseen työhösi. Annamme vapautta ja vastuuta, sillä uskomme että huipputyypit ovat tämän luottamuksen arvoisia. Työntekijänämme valitset itse välineet, joilla haluat työskennellä. Tarjoamamme rennon ilmapiirin, sekä mukavia yhteisiä tapahtumia myös työajan ulkopuolella.

Avoin työhakemus

Mikäli koet, että juuri sinä olisit seuraava soturimme, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: rekry@vilmea.fi